- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Én is csak dicsérni tudom a cikket, jól adja át az élményt, a szabadságot, ami egy ilyen úton szinte kézzelfoható. Tudjátok mi a jó
.
Feelinges út lehetett. Nemrég a bátyámmal, usa-ból hazanéző unokatesómmal, meg 2 barátunkkal volt egy hasonló, 3nap, 3000+km-es utunk. Mi Basel-t jártuk meg oda-vissza, csak autóval (legújabb Ford Transit), tesómmal váltottuk egymást vezetésben. Felejthetetlen élmény volt, annak ellenére hogy már nagyon sokadjára voltam ott, és jártam meg ezt az utat autóval, vonattal is. Kalandos, röhögőgörcsökkel és szép pillanatokkal teli út volt, ami a rengeteg vezetésen túl kb a kajákról szólt. Odafele Bécsben éjfélkor szívtunk el egy fagyit a Mariahilferstrasseén, Baselben a Rajna-parton toltunk be egy dürühmöt (török gyrosféle specialitás), visszafelé egy német autópályapihenőben valahol 1500-200 méteres magasságban reggeliztünk, Brechtesgartenben, Hitler Sasfészke alatt a hegyoldalon ebédeltünk...Ha érdekel valakit írok egy hasonló cikket róla, készült vagy 2000 kép, vannak köztük nagyon jól sikerültek is.Svájcban van egy vasútjárat, ami az ország legszebb helyein megy végig, bődületes magasságokban, tiszta, kék színű gyönyörű tavak fölött. Nem tudod esetleg a nevét, és hogy honnan hova megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest