Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth
    senior tag
    válasz Dany007 üzenetére #84

Bocsánat, én nem azt mondtam, hogy fekete-fehér TV-n kellene nézzétek a barátokköztöt :)
    Csak az életpályáját próbáltam bemutatni.
    CRT-n néztünk TV-t kb 60éven keresztül. Aztán 10év alatt!!! lefutott még kb 3generáció, és most hirtelen berobbant még a 3D is.
    Igen, irgalmatlanul felgyorsult a fejlődés, de ennek a legnagyobb hátulütője, hogy irgalmatlanul nagy szeméthalmokat építünk.
    Képzeld el, hogy a kezedbe nyomom a világ legfrankóbb játékát... van vagy 1000pálya... wow, mindig erről álmodtál... végre lehet tolni, lehet játszani... pörgős, izgalmas. El is kezdesz vele játszani, majd mikor megvolt az első pálya, tolom a kezedbe a következőt. Fúúú, ez még jobb, még pörgősebb, még látványosabb... a játék menete persze teljesen ugyanaz, mint a világ legelső játékánál... adott egy pálya, menni kell és ki kell kerülni tereptárgyakat, össze kell szedni másikat és el kell jutni a királylányhoz... csak itt már 3D, meg szörráund hang, meg lézerfegyverek stb. Na ezzel is elkezdesz játszani, de az első pálya után megint a kezedbe nyomom az újat. Fúúúú hát ez eddig a legdurvább látványvilágú játék, amit eddig láttam. Megint elkezded tolni, én meg sorban minden elkezdett pálya után tolom a kezedbe a következőt.
    Szerintem ez nem kimondottan élvezetes, és valszeg nem véletlenül tértek vissza nagyon sokan a mariohoz...
    Remélem, feldolgozható a hasonlatom.
    3 év alatt 3szor fizeted ki ugyanazt a dolgot szebb csomagolásban. Még ki sem tudod használni, még az előzőt se játszottad végig, de már a következőről ábrándozol és megmagyarázod magadnak, hogy miért éri meg és miért lesz az jó neked.
    És most ne vedd magadra, azért írtam E/2-ben, hogy mindenki számára adaptálható legyen, aki ezt olvassa.
    Nem vagyok a technikai fejlődés ellen, én is szeretem a tech kütyüket, csak én ésszel vásárolgatom őket. Persze magam ellen beszélek, amikor itt prédikálok, hiszen én azért tudom sokkal olcsóbban megvenni ezeket, amikor már egyáltalán kihasználhatóak, élvezhetőek, valóban szükségesek lesznek, mert a sok okos innovatív már a megjelenésekor megveszi... persze jó drágán, ezzel kifizetve az éhező tudósok bérét.
    innovatív -> követő -> lemaradó...
    hülye -> ésszerű -> csóró (szupersarkítva)
    Mellesleg, amit te most megveszel telefon formájában, az nem egy számodra fejlesztett technika :) Nehogy azt hidd, hogy neked akarnak jót és a te kényelmed kielégítésén fáradoznak! ;)
    Persze lehet dobálózni az összeesküvéselméletgyáros címmel, de aki kicsit jobban utánanéz, az láthatja, hogy ezeket a dolgokat már akár 10-20éve (de legalábbis jóval korábban) használta a NASA, a handsereg, a kormány... tökmindegy. Csak ugye a haborúban önmagában nem térül meg a kutatás/fejlesztés.
    Az internet (ARPA NET) sem azért jött létre, hogy Te most az én faszságaimat olvasgathasd és kommenteld. A műholdas navigációt sem azért találták ki, hogy te könnyedén odatalálj a nagyihoz - ráadásul még torzítják is azok jeleit, hogy nehogy ellenük tudd fordítani. A Sandisk elsőszámú partnere sem az a dizibuzi fotós, aki havi 1000képet csattint el a csodamasinával (de jó is, hogy már nem vagyunk lekorlátozva 36 kockára) :D

És igazság szerint nem is akartam itt vérre menő vitát fakasztani... nincs is ezen mit vitázni, csak ilyenkor mindig kirobban belőlem egy ilyen "mi a fenének veri erre mindenki a nyálát" böffenet.
    2mag... juhúú... persze, hogy kell!
    aha... igen... mire is? Csak arra, hogy végre megjelenjen, valaki megfizesse a fejlesztések árát, aztán amikor majd hasznos is lesz, addigra az épeszűek már ésszerű áron juthassanak hozzá.

És az egyetlen ON hozzászólásom:
    NEM
    Szerintem ez marhára nem kell! (most, még, jelenleg)
    De további jó szavazást, csevegést!
    Szép napot mindenkinek :)
    (remélem, néha azért fel is néztek az okostelefonokból ;))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés