Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz dabadab #301 üzenetére

(#301) dabadab: "Mar tobbszor volt a topikban, de legyen ujra: studiomunkahoz, hogy nyugodtan lehessen ugy dolgozni, hogy a vegeredmenyben tenyleg legyen 16 bitnyi informacio."

Akkor ezek szerint valóban nem vág le semmilyen érdemi hangot, és valóban nem veszik el sok értékes adat a tömörítések jóvoltából ugye? :C

"Az LP belso savjaival kapcsolatos felvetesre megint elfelejtettel valaszolni"

Ha a CD "csak" egy adathordozó, és a rajta lévő adat a fontos(ha tönkremegy a cd...), akkor az LP ugyanúgy "csak" egy adathordozó. Engedelmeddel idézem önmagam reflektálva ezzel a write only fórumozásotokra: "Ja és ha dabadab fórumtárs értelmezését használom a CD, csak egy jelhordozó, akkor az LP is csak egy jelhordozó, szóval ne a médiákra korlátozd a cáfolatodat, hanem ANALÓG vs DIGITÁLIS (nesze neked a belső barázdákról :)) )"

"Meg mondjuk azt is, hogy szerinted mi az a digitalis erosito."

Ezt lehet értelmezni többféleképpen szvsz. Persze nem a szó szoros értelmében kell érteni a digitális/analóg erősítő fogalmát. Szóval az üvegcsöves erősítők és a maradék. De meg lehet közelíteni, input oldalról is a dolgot. Analóg bemenettel rendelkezik, vagy digitálissal, és ugye itt van olyan, amin mindkettő van, szóval ebből a szemszögből vizsgálva necces.
    De ez még mindig nem az adott téma szvsz, és kérdem én egy moderátornak nem a helyes irányba kéne terelni a beszélgetések menetét? :Y

"eleg csak utananezni, hogy a hangmernokoknek mit kell buveszkedniuk az LP-k masterelesenel"

Te valaha panaszkodtál azért a munkahelyeden, mert munkát kellett végezned? :Y A hangmérnök, a hangmérnöki tevékenységéért kapja a fizetését. :K Az eladó, azért, hogy adjon el... :K Persze amikor a mohácsi tv-nél dolgoztam, az egyik riporterrel egyszer én is elbeszélgettem, amikor a harmadik olyan riportot hozta be, amin elfelejtette a mikrofont a riportalany szája elé tartani, és élő adás alatt rángathattam a keverőn a potmétereket, hogy a nézők is hallják miről van szó, a harmadik és negyedik kezemmel meg épp készítettem az esti film feliratát, ja és közben készültem arra is, hogy segítsek a hírolvasó hölgynek, egy kézzel visszaszámolni, hogy mikor teszem adásba. :B (Shiva is megirigyelte volna a kezeim számát :C ) De persze biztos én balga hozzá nem értő, aki rádióamatőrként is tevékenykedtem, biztos vagyok olyan retardált laikus, hogy mindenféle háttér-információ nélkül belebonyolódok egy szakmai vitába. :W :W
    De legalább helyesen tudok írni, ha meg valamit aláhúz mégis a helyesírás-ellenőrző, veszem a fáradtságot és rákattintok jobb gombbal... :R

(#302) Ba cy lus: "Aham, szóval egy kemény MM-es teszt alapján szűrted le, hogy hasonló áron is jobb az analóg mindig."

Mivel beleláttam a nettó beszerzési árakba, és nem keveset beszélgettem a beszállítókkal. :B De te ezt biztosabb forrásokból tudod, hogy min mekkora árrés van ugye? :Y :R No comment. :W De tőled még mindig semmi érdemi bizonyítást nem láttam. :((( Sőt még kisérletet sem rá. :DD

Miért csak nekem kell az állításaim bizonyításával foglalkoznom?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés