Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassyno
tag
válasz
JetiRulez
üzenetére
A villa stimmel, csak mellette egy darab, 13 éves Szutyuki Wagon R- parkol, nem BMW

A játékot így utólag én is köszönöm. Sajnos még mindig ott tartunk, hogy lenne játék amivel mindenki tudna játszani, csak hányan nem akarnak

Pedig aki már ráfanyalodik a cs-re meg fárkrájra is annak már nem lenne nagy váltás egy Battlefield 2 pl.
Vagy ott volt az AvP2, azt is lehetne tömegesen csapatni. -
JetiRulez
őstag
LOL! Kinek van egy villája a Balaton mellett, ami mellett ráadásul két M5-ös parkol?

Hát dögöljek meg, ha őszre nem építek már végre egy gépet!

-
ZoZ77
csendes tag
Egy kicsit megkésve, de szeretném én is megköszönni a szervezést, a játékot, külön az oculust a tatabányaiaknak. Élmény volt, ha tudok jövök legközelebb is.
-
bacsis
Közösségépítő
Nálunk mindíg ennyi szokott lenni! Szombat reggeltől vasárnap kora délutánig

URAKOK!
ELKÉSZÜLT A BEMUTATÓ!!!! -
bacsis
Közösségépítő
skaccok! Ide nem töltök fel képeket, hanem külön írok cikket az egészről faszán megcsinálva... kirakom az oldalamra, ahol hamarosan elérhető lesz, meg kirakom ide a logout címlapjára is, de itt sztem kell 1-2-3 hét a megjelenésig
-
balika011
senior tag
Nem értem miért nem mentek át az épület másik oldalába, csak ketten.

Többiek ott próbáltak aludni mögöttünk, miközben mi ott beszélgettünk, játszottunk, kódoltunk stb.
Néha egy-egy zene is megszólalt.OFF:
Van egy MSM8228-as a telómban. Feladat: Húzd feljebb az órajelet.
Nekem nem sikerült, előtted a feladat!
-
törölt tag
DE ez amúgy lószar
minimum kéne egy hetes ebből (olcsó lakhatás is ráadásul
) -
bacsis
Közösségépítő
nem is tudtam, hogy volt csocsó party is

-
haverkulum
aktív tag
Nagyon jók a képek, bár sajna sok van amin rajta vagyok >.< Köszönjük mi is a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat, garantált, hogy megyünk a következőre is!

-
oPalRx7
aktív tag
Köszönjük a képeket :3
Második napra milyen jó barikád alakult ki pedig a fölső régióban

-
fubenalvo
csendes tag
Noh hallottam szóvá lett téve, hogy sok a külsős, így előástam az ezer éve nem használt profilomat. Így most már ide is írva remélem teljes joggal csapódhatok a következő megmozduláshoz.
Köszi a lehetőséget, remélem a következőn több HS-t sikerül osztani.
-
YCbCr
csendes tag
Ha valaki innen jelölt be engem steamen, mint Janka, akkor jelezze, köszi

(nem akarnék fake/scam/stb profilt visszajelölni) -
balika011
senior tag
válasz
balika011
üzenetére
A képek egy részét feltettem, a többi töltés alatt. Google Plus Album
Bónusz: Itt egy GIF:
-
YCbCr
csendes tag
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Képek leválogatva, így már csak ~330 kép, 6xx MB
(1 db zip)
Guglidrive, csak a linkkel látható.Videónak adjatok majd tárhelyet és már repül is felfele

-
Ranagol_5
őstag
válasz
haverkulum
üzenetére
Az eredetivel kapcsolatban Ycbcr-el beszéljetek, fel tudja elég gyorsan küldeni szerverre.

-
haverkulum
aktív tag
Képeket, videókat én is szívesen fogadom eredeti minőségben/méretben, ha kell tudok adni ftp tárhelyet is hozzá a szerveremen (1gb/s kapcsolat)

Bacsis: Aethel fent volt a listán, csak úgy mint nekem egy haverom
Ő volt a sofőrünk 
-
Grougon
tag
képek, videók nálam.
-
Varoz
addikt
-
YCbCr
csendes tag
Üdv a népeknek!

No, egy dolog kimaradt, de az nagyon: nem lett csoportkép!

Pedig 30+ fővel epic lett volna. De legalább szépen megtöltöttük a termet a rekordlétszámmal.
A képek, háátizéja
Valami 660 kép, 4.5 giga, szelektálni és kicsinyíteni kéne, videókat szintúgy meg kéne válogatni (5.5 GB. konvertálni nem tudok, mts-t meg pláne nem). Google drive-ra gondoltam felcsapatni, csak kérdés, hogy a hozzáférést hogy oldjam meg? Bacsis, van google fiókod? (meg esetleg még akiket érdekel) -
JetiRulez
őstag
A ZDaemon 64 játékost támogat. Keresni egy kell egy agyas mappackot Doom2-höz és lehet tolni Coop-ban, vagy TDM-ben. Vagy SAMP, 500 játékos támogatással.

Remélem a következő LAN-ra már tudok menni és lesz egy gépem is.
Ha viszont a retró LAN, tényleg júniusban lenne, akkor arra semmiképpen sem tudnék menni. Nem jön össze sajnos.
-
bacsis
Közösségépítő
igen, Tomassyno is panaszolta.. bocsi srácok, de ma délután családi programom volt, vittem a csajaimat állat símogatóba, holnap meg már meló, így muszáj volt lefeküdnöm aránylag időben hogy kipihent legyek ma

esküszöm következőre a Settlers-es banda a Settlersel fog kezdeni
a felvetésed amúgy jogos, de meg fogjuk oldani

-
Grougon
tag
Hozzám fel lehet tölteni és akkor innen mindenki leszedhet amit szeretne.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Amúgy igen, főleg most, hogy sok votl az új, így még az átlagosnál is több volt a másolgatás/inkompatibilitási probléma... na akkor én is azon agyaltam, hogy jó akkor veszek 40db DVD-t és körbe adogatom mindenkinek

szerk: 10 gigát nekem vagy 5-6 óra míg leszedem, ha megtudná úgy csinálni hogy lenne külön fotó meg külön videó sztem jobb lenne
-
Ranagol_5
őstag
30Mbit-es feltöltéssel fel fogja tudni nyomni hamar az egész pakkot. Majd szólok neki, hogy tömörítse be 1gb-os szeletekre és dobja fel mega-ra.

Hát, én nem voltam a gépnél, meg későn is jöttünk, addigra ment már a css. Majd legközelebb.

Következő lanra remélem nem felejtem el elhozni a leap motion sensor-t is, ami igazából a legnagyobb fun lett volna az egész oculus-os cuccban.
Volt már rá példa, hogy haza mentünk hajnalban ,de az utóbbi pár alkalommal nem ez volt a jellemző.

De mint mondottam vol, majd legközelebb összeszedünk játékokat, amiket lehet nyomatni, úgy egyszerűbb lesz a dolog.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Ti mindíg hazamentek az éjjel

amit én hiányoltam az a vérremenő Tatabánya vs Füle CS party
nektek mi meg köszönjük az oculuszt, az egész rendezvényről majd most egy címlapos írást fogok írni mert az igazat megvallva azért tényleg eseménydús buli volt, ne felejtsük el a cola+mentso "látványosságot" is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
10 giga? jesszusom... át méretezi őket, vaaagy esetleg videók nélkül fel tudná tölteni? úgy talán le tudnánk halászni
-
Ranagol_5
őstag
Teljesen jogos, ezt beszélgettük tegnap már haza felé is. Szerintem megint összeállíttunk egy pakkot a következő lan-ra, és leteszteljük őket, hogy minden fajta windows-on fussanak, mint 1-2 évvel ezelőtt a 40gb-os pakkot. Aztán abban a csomagban meg lehet majd nyúlni több játékhoz. Ezért jöttünk el mi is már korán, mert kicsit lapos volt így választék nélkül.

BTW köszönjük a lehetőséget és a szervezést!

Remélem nyáron végén azért lesz még egy, hogy ne mindig csak a hidegben lanozzunk már..
Szerk.: L3D rám írt mikor haza értek fél1 körül, hogy 10giga lett a képek és a videók egyben..

-
bacsis
Közösségépítő
haljak meg következőre beizzítom a Call Of Juarezt

így vagy úgy, a CS is és a COD2 is piszok jó volt
Örülök srácok hogy itt voltatok tényleg jó volt!
A képeket LED-től várjuk, már tűkön űlve
csoportkép! Háát volt tervbe de olyan sokan voltunk hogy nem fértünk fel a színpadra
-
forras2
őstag
Köszönjük a szervezést, ismét 1 jó partin vagyunk túl.
Bár így, a sokadik lanparty után találhatnánk ki esetleg egy kis egységet is, meg kibővíthetnénk a játék repertoárt. Mindig szinte ugyan az a 3-4-5 játék van, és 1-2 óra után az adott játék már 1 kicsit unalmas, és nincs más amihez nyúlni lehetne. -
balika011
senior tag

-
Hoorus
őstag
Képeket dobjatok már ide föl, ha már egyszer nem lehetek ott

-
Grougon
tag
Na nekünk is sikerül elindulni

-
JetiRulez
őstag
válasz
művésznő4
üzenetére
Még, hogy Én kötelező kelléke? Jó vicc.

Összesen 4 partin voltam eddig, ha beleszámolom az egy retró LAN-t is. Plusz egyetlen bográcson. Se kocsi, se pénz, se idő, se gép. Csóréság van.

Nektek, meg jó szórakozást népek! Bár úgyse olvassátok, mert biztos már nagyban g*cigránátoztok.

Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na mindegy, lesz még alkalom.