- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Na stoppoljunk le kicsit (visszaváltottam PC-re közben, van ékezet
Előznék és nem előznekAztán mozsmá hadd kössek belédkicsit
. Nem tudtad mi a két fogalom között a különbség, de egyáltalán.
Most hirtelen vágod, örvendek neki, hogy érthetően fogalmaztam.
De a mondandód második fele, hogy gyakorlatilag nincs, nettó hülyeség, má bocs. Mindegy milyen turbót akasztanak oda, lesz.Egyszerűen nem mindegy, hogy fa szék, vagy f@szék. Nagyon hasonlóan ejtendő, s mégis igencsak különbözik a jelentésük
Az enyémben is változó geometriás turbó van, hogy széles tartományra hangolódni tudjon a turbó (kb. 1500-tól 3500-ig, aztán 4000 után már fogy a lendület, 4500-nál meg nem forog többet), de ettől még van lyuk. Nekem pl ésszerűtlen 1600 fordulat alatt üzemeltetni, mert magasabb a vibráció terhelésre, nincs már igazán nagy töltőnyomás (az is lassabban jön meg), meg az olajszivattyút se erre a tartományra hangolta a tervező gárda szval kerülendő, de ettől még van turboályukk és késedelem is, meg nem is ugyanazt jelenti
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vajon lehetséges normál használat mellett egyetlen tank üzemanyaggal 1000 km-t megtenni? Kipróbáltam.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest