- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Ismét köszönöm, s a válaszom az, hogy igen, hozza mindenben azt a teljesítményt, sőt sok helyen többet is (sokkal).
Viszont érdemes lehet megfontolni azt, hogy a vásárlással megvárod a januárt, mert akkor debütál két új AM2+-os Phenom II.
Melegedésről olvashatsz a hivatkozásokban, de vedd azt figyelembe, hogy amikor a hűtős cikket írtam, akkor nagyon meleg nyári nap volt.
Jelenleg 2.65GHz-en 30°C-os a CPU - terheletlen, 1200RPM-re leszabályozott Gemini II S-sel, ami szerintem egyáltalán nem meleg. Terhelve sem megy 45°C fölé. De a feszültség emelésére érzékenyen reagál, szóval olyankor sokkal jobban melegszik.
Kendek:
Nem használom annyin a BE-2350-est, sőt igazából most nem is én használom, hanem hugom gépében van, s nála alapfeszültségen üzemel, mert egy darab 2600XT-hez nem nagyon kell több annál. Amúgy 1.4V-tal megy 2950MHz-et az a CPU, szóval csak itt a végén kell nagyon adagolni neki. De ez egy viszonylag rosszul tuningolható példányEzek az eredményei különböző feszültségek mellett:
[link] [link] [link] [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest