Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
És megint oda lyukadunk ki, mint minden PH-s szaktopikban, hogy ajánlunk egy "jót" 3x annyiért.
Lehet csinálni kellene egy RC játék topikot
Nyilván Emu sem csodát vár ennyiért...ami azt illeti, én biztos nem vennék 60 ezerért RC-autót egy 6 éves gyereknek, legyen akármennyire bestbuy. Főleg 1. autónak, lehet használja 2-3 alkalommal és megunja, akár még a gyorsat is.
Személy szerint én a legtöbb népszerű proporcionális RC-autót az olcsó/játék árkategóriában már mindet kipróbáltam (összes WPL, MN, a legtöbb Wltoys), ezért ajánlom azok közül azokat, amiket.Nyilván felhasználásfüggő, nálam a 12428 vagy 50 ciklust ment hibátlanul, 3 cellával. Igaz úgy kezdtem, hogy szétszed, átzsíroz...persze volt aki itt szidta, hogy milyen szar, mert hogy mindig felborul...
Jelenleg Wltoys-ból egy 144001 -em van, ami szerintem abszolút bestbuy 25k-ig, eddig annyi baja volt, hogy lelazult az önzáró anya, és elhagytam 1-1 kereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest