Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• headhunter86

senior tag

válasz Teasüti #7610 üzenetére

Köszi, ennyit nem akartam rászánni. Mivel 2S 3000mah-s akksikat töltök és a tatár se hajt, így ha a két akksit 1 óra alatt feltöli, nekem az már bőven jó.

Ma megjött a kis rosszcsont, még nem viszem ki, mert tiszta víz/hó minden, nincs kedvem összekenni első alkalommal.
    Csavarokat átnéztem, meg egy-két helyen menetrögzítőztem.
    Rengeteg extra alkatrésszel jött: +szárny, +kerékszett homokra, +felfüggesztés részei, +rögzítő pöckök, +kiskerék hátulra (nem jut eszembe a neve :D) +kaszni, +kasznirögzítő elem, +4db keményebb rugók, szerszámok, töltő.

Rendeltem hozzá egy kis extendert, amitől 1-1 cm-rel szélesebb lesz, hogy ne bukjon fel kanyarban, mert hajlamos rá.
    Illetve agyalok egy ilyen távon, hogy upgradeljem vele a gyro illetve a jobb finomhangolás miatt: DUMBORC DDF-350. Ismeri valaki? Vélemény róla?
    Most a jelenlegi gyári távon van 70% és 100%-os kapcsoló, ami a powerre vonatkozik, Gondolom ez azt jelenti, hogy a max kimenő jel 70%, ha arra van állítva. Ezt gondolom majd a DumboRC-n is be tudom állítani, akár egy potival is, hogy mennyi legyen a max kimenő jel, így pl. le tudom venni akár 50%-ra is és akkor a teljes gázúton sokkal finomabban adagolható lesz a járgány és akár gyerek is szórakozhat vele, mert nem áll rögtön kétkerékre. Jól gondolom?

(Sok helyen írták, hogy a rögzítőt hajlamos elhagyni, így ezt a megoldást választottam, ez tuti nem esik le, amíg meg nem jön amit rendeltem hozzá).

Új hozzászólás Aktív témák