Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #4631 üzenetére
A Blitz csak hátul hajt. Nem biztos,hogy az kell neked elsőre. WRX is van ugyanez az SCT DT5 a neve. Az Octane az jó választás lehet,mondjuk az meg merev hidas hátul. Amit árulnak 50 ért jó ajánlat,az szinte új autó. Viszont csak autó. Nincs táv,aku,töltő.
Ha a házkörül akarsz csapatni fűben,porban, esetleg sárban, akkor inkább truggy vagy monster kell neked. Azok nem akadnak fel 5 centi fűben.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4631 üzenetére
Akkor sct kategória, 45be van egy jofogáson, én annyira nem ajánlanám.
Én amondó vagyok, ne kelljen fejleszteni, ha csak játék és nem verseny a cél.Mondjuk én is fejlesztek egy vázat mst fxx de ez drift 36 volt a váz és 30 a carbon alu upgrade, de ebből a vázból 600dollár ami VIP(alu-carbon) gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest