Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

qqzs őstag válasz  Pikachu24

üzenetére Pikachu24

üzenetéreMajd okosabb megmondja en meg osszvissz 30 percet mentem vele ebbol 2x14 perc ket aksi volt nyomtam neki rendesen, eddig jo. Volt betonfalnak menes is meg par egyeb felszisszenos akcio de egyben marad, pedig minden resze munyag. (#2044) Peaceliker: Nincs dualrate csak kormany ero allito, akkor azon lejjebbveszek viszont nem fog olyan jol reagalni. en valami farigcsalasra gondoltam hogy elferjen a masik alkatresz de gondolom akkor megerosites is kell. 
 Ezek lesznek a 1/12es brushlessek [link] [link]
 De nincs semmilyen megtervezett kategoria lepes csak bangood szulinapban olcsok voltak aztan gondoltam hogy ha mar vartam 10-20 evet hogy vegyek valami normalis RC autot akkor mar veszek harmat ha nem jon be majd eladom Mindennel igy vagyok, sokszor araban elmennek ha bangoodrol jon akciosan. Szoval ezek voltak a legolcsobb brushlessek. Mindennel igy vagyok, sokszor araban elmennek ha bangoodrol jon akciosan. Szoval ezek voltak a legolcsobb brushlessek.
 Lehet en ujabbak vasarlasa vagy bovitese helyett inkabb probalok valakit beizzitani aztan lehet versenyezni , az mar jobb moka mint egyedul, a gyerek meg hamar megunja 
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mindennel igy vagyok, sokszor araban elmennek ha bangoodrol jon akciosan. Szoval ezek voltak a legolcsobb brushlessek.
 Mindennel igy vagyok, sokszor araban elmennek ha bangoodrol jon akciosan. Szoval ezek voltak a legolcsobb brushlessek.