- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Igen, volt már Savagem is, ha szerelni szeretsz akkor azt vedd
. Elég izmosat ment alap mocival is, de állandoan darabokba volt. kb annyit szereltem mint a többit összesen. Amugy már eladtam. Amit kinéztél nem ajánlom, alkatrész támoagtás nem hiszem ,hogy megoldott itthon meg nem is tünik tul minőséginek. Monsterekből a traxxas meg HPI ami volt már nekem , ezeknek itthon is megvan a kellő támogatásuk .
Az offroad cuccokban kesöbb cserelhetö pl. a motor, szervo, stb.?
Igen, de ez nem attol függ ,hogy milyen felszinre készült a cucc
. Amugy eléggé ki vannak centizve a hajtás láncok szoval egy esetleges motor cserénél azt is ujitani/fejleszteni kell
U.i.: En azért rábeszélnélek egy E-maxx + HV kombora ,csak az is eléggé a verseny buggyk árát surolja, nekem is sok idő volt mire összejött. De nagyon gyilkos kis cucc. Amugy az E-maxx mellett szol ,hogy a hv-t birta 1évig gyári hajtásláncal (igaz ,hogy eltekeredett minden, de csak 2szer törött középső lehajtás ) .
u.i.: 2 : [link] inkább ezt venném
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest