Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
Igen lattam mar par verseny buggyt. Azt mar reg eldöntöttem hogy robbano motoros lesz.
[link] Ezt is neztem, a video alapjan eleg erösnek tünik, de majd meg utana jarok. Tiedröl tudsz valami linket adni? Volt mar Savage-ed is? Nem riadok vissza a szerelesüktöl se. 
Este fele meg dobok par linket hogy miket neztem ki. Az offroad cuccokban kesöbb cserelhetö pl. a motor, szervo, stb.? Nalunk offroad es onroad lehetösegek is vannak. Felenk inkabb offroad.
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
Kezdö vagyok a dologban meg, szoval kis segitseg majd kellene a valasztasban. Valami olyan cucc kellene amit kesöbb majd tuningolni fejleszteni lehet. Olvastam par cikket, itt mo.-n lehet kapni 80k környeken egesz jot 4kerek meghajtas meg egyeb nyalansagok.
Off-road cuccok is tetszenek csak nem tudom hogy milyen elmeny lehet velük jatszani?
Egy buggyval azert lehet onroad meg offroad palyakon jatszani. Mig az offroad tenyleg inkabb csak terepre.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egy buggyval azert lehet onroad meg offroad palyakon jatszani. Mig az offroad tenyleg inkabb csak terepre.
En is most szeretnek magamnak egy rc robbano motoros autot. Kint joval olcsobbak ahogy neztem. Engem az off-road vagy a buggy kat. erdekelne. Honnan szeretnel rendelni?