Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Phvhun

őstag

WD-40-et ne fújjatok egérbe, mert egyrészt épp hogy szigetelő hatású, másrészt ha pl belemegy a görgő encoderébe, akkor nem lesznek érezhetőek az akadások a görgetések között, ami zavaró.
    Kontakt spray teljesen elpárolog fújás után, szóval ártani nem árthat, de a problémát nem oldja meg véglegesen, mivel anyagfáradás okozza a duplaklikk problémát.

Egeret tisztítani a legjobb úgy, hogy teljesen ripityára szeditek, és vízben megmossátok az alkatrészeket. ( elektronikát és teflon talpakat kivéve. ) A görgőről a gumit leszedve könnyebb tisztítani. Aljáról a matricákat érdemes leszedni.

Ha a teflontalpat óvatosan szeditek le, akkor működőképes marad.
    Egyébként nem feltétlen kell hyperglide-ot venni, 300ft-os kínai teflon talp is ugyanolyan.
    Nekem [ilyenem] van a diamondbackemen, és tökéletesen csúszik.

Ha már elkezdett lekopni a gumiborítás az egér tetejéről, akkor mint ahogy előttem írták, erősebb dörzsöléssel lejön az egész, és homogén felületet lehet csinálni. Ezek után plastidip-el vissza lehet fújni rá a gumis felületet. (ezt nem próbáltam, csak tipp)

Ha még kérdésetek lenne, irhattok, már javítottam vagy 10 DA-t mindenféle hibával, szóval van egy kis tapasztalatom.

Szerk: (#1946) S.J. : 3k-ért meg tudom javítani neked.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés