- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyb00
aktív tag
válasz
dugesz77 #20238 üzenetére
Nem tudom milyen rendszerű, de a jel mindig ugyan az, így nem hisze,m hogy túl van bonyolítva.
fel/le/stop jeleket tud küldeni a vezérlő, és 5 redőnyt tud kezelni.dooya, smart home, és a ky-motor is ezt a vezérlőt használja, ez egy univerzális cucc lehet
nekem a csinosabb távirányítóm van [link]
de az elektronikára a DC105 van írva, vagyis a kettő vezérlő ugyan azon elektronikára épül:
[link]Valaki ismer olyan progit ami ehhez jó vagy tud segíteni, a 433utility átírásában? (ez utóbbi 433-as rádió vezérlésű dug-aljakhoz van)
-
Petyb00
aktív tag
válasz
wassermann #20239 üzenetére
Na ezt a verziót nem szeretném, meg 5 csatornás a távirányító így nem is lenne triviális a megvalósítása.
-
Petyb00
aktív tag
válasz
azbest #20236 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni!
Van:
1 RaspberryPi 3-asom
1 433.92MHz-en működő redőny távirányítóm (3 redőny fel/le/)
1 RF 433-as adóvevő párosomCél: hogy a RPi-vel lehessen a redőnyt vezérelni.
Van egy RTL-SDR USB kütyüm azzal fel tudom venni a jelét a távirányítónak, de ezzel még nem tudom visszajátszani mert csak vevő, így csak látom a jelet. és max fejben ki tudom számolni hogy mégis milyen 01 bitfolyam van mögötte.
Az a kérdés, hogyan tudnám digitális raw folyamban rögzíteni a jeleket?
És hogyan tudnám visszajátszani?Találkozott már szembe ezzel vagy hasonló problémával valaki?
433MHz-es RF távirányítós konnektorokhoz már vannak mindenféle cuccok, csak ugye ez nem azt a sablont használja. -
Petyb00
aktív tag
-
Petyb00
aktív tag
válasz
dugesz77 #18940 üzenetére
Azért a zero nem olyan erős, hogy lazán elboldoguljon egy Full HD filmmel ha még a networköt is le kell kezelje, van fent a neten ahol írják, látni videón, hogy simán beszaggat, ezért kérdeztem.
A Pi2 az oké, hogy viszi, de biztos infarktust kapok ha wifi-n nekem egyszer is be mer szaggatni! Erősítsétek meg, hogy ilyet nem tapasztalhatok, vagy olyan ritkán, hogy az nem számít.
Kábel nem játszik, csak 5G-n tudok neki adni 450+ -t
-
Petyb00
aktív tag
Sziasztok Mesterek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert nem vagyok járatos a témában.
Az volna a kérdésem, ha vennék egy olyan NAS-t ami tud transzkódolni, akkor elégséges lehet egy rapberry zero?
A másik alternatíva a Pi 2 volna, az le tudja játszani a full HD filmeket, transzkódolás nélkül (olcsóbb NAS), ha wifi-n keresztül éri el a NASt?Köszönöm
-
Petyb00
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ha a málnát rá akarom kötni a TV USB-jére, az elegendő tápot biztosít neki? igazából egy xbmc-t akarok rajta futtatni csak az anyagok meg LAN-on vannak.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest