- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruan
tag
válasz
wassermann #12967 üzenetére
Köszi, kicsit idegen tőlem ez a fajta megoldás, és mivel 1e ft-nál olcsóbban rendeltem ebay-ről egy jó, 2000 mAh-ás töltőt, (kimondottan pi-hez is ajánlották) ha az nem válik be akkor még szóba jöhet a forrasztásl
-
ruan
tag
Sziasztok,
LG webos után mondom, hogy marha jó egy Kodi-t futtató pi2, imádom.
Viszont feltűnt hogy a jobb felső sarokban egy szívárványos négyzet, és az utóbbi időben a piros led is néha pislákol, jól sejtem hogy, alacsony feszülség, volt miatt lehet, és egy erősebb táppal kellene használnom? Jelenleg egy régi noname töltőről megy.
Helyi videófájlokat szépen gond nélkül lejátszik, egyedül a youtube alkalmazásnál csinálja ezt, ami kicsit (lehet csak emiatt) néha crash-el.
Csak egy kis idő után eszméltem rá hogy youtube-on egyáltalán nincsenek reklámok (bezzeg web-os en..., át lehet ugrani) elég kellemes
Kíváncsi leszek mi lesz, ha később esetleg fizetős lesz a youtube, amit egyre inkább emlegetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest