- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruan
tag
válasz
wassermann #12967 üzenetére
Köszi, kicsit idegen tőlem ez a fajta megoldás, és mivel 1e ft-nál olcsóbban rendeltem ebay-ről egy jó, 2000 mAh-ás töltőt, (kimondottan pi-hez is ajánlották) ha az nem válik be akkor még szóba jöhet a forrasztásl
-
ruan
tag
Sziasztok,
LG webos után mondom, hogy marha jó egy Kodi-t futtató pi2, imádom.
Viszont feltűnt hogy a jobb felső sarokban egy szívárványos négyzet, és az utóbbi időben a piros led is néha pislákol, jól sejtem hogy, alacsony feszülség, volt miatt lehet, és egy erősebb táppal kellene használnom? Jelenleg egy régi noname töltőről megy.
Helyi videófájlokat szépen gond nélkül lejátszik, egyedül a youtube alkalmazásnál csinálja ezt, ami kicsit (lehet csak emiatt) néha crash-el.
Csak egy kis idő után eszméltem rá hogy youtube-on egyáltalán nincsenek reklámok (bezzeg web-os en..., át lehet ugrani) elég kellemes
Kíváncsi leszek mi lesz, ha később esetleg fizetős lesz a youtube, amit egyre inkább emlegetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Sorozatok
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest