- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lee-der
tag
válasz
redwhite78 #14607 üzenetére
Én megmondom őszintén nem vettem külön távirányítót hozzá.
A TV távirányítóját használom (nálam sajnos csak az alap funkciók működnek play, pause, tekerés), ha meg valami másra is szükség lenne, akkor előrántom a telómat és a Kodi Remote app-ot használom.
Éppen van hozzá dugva egy wireless bill+egér, de nem igazán használom
Nekem a TV + teló kombó tökésetesen bevállt. -
Lee-der
tag
válasz
redwhite78 #14577 üzenetére
Én már lassan fél éve használom médiaplayer-ként a PI2-t.
Synology NAS NFS share-rel és egy 2008-as 42"-os LG lcd tv-vel.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, volt előtte WD TV Live-om is, meg még mittomén' már mi a tök, annyiféle kacat, de eddig ez volt messze a legjobb.
Még nem sikerült olyan filmet találnom, ami megakasztotta volna. (Biztos, hogy találni lehet olyat, de azért szerintem eléggé széles a spektrum, amit tökéletesen lejátszik.)
Próbáltam már 30-40GB-os BD formátumot is.Én csak ajánlani tudom, de ha wájtszemű vagy, akkor lehet meglátod majd a különbséget.
Viccet félretéve, vedd meg, próbáld ki, és ha nem tetszik, csinálj otthonra egy hőmérő állomást kamerával és bővítsd az időkép webkameráinak számát.
-
Lee-der
tag
válasz
asturel #14522 üzenetére
Szia,
én eddig a farnell-től és az rpi boltból rendeltem.
Valahogy szimpibb nekem a farnell, na meg kicsit olcsóbb is. Eddig még nem volt negatív tapasztalatom velük.
Még gariztatásra nem került eddig sor szerencsére
Egyébként korrektül álltak hozzá a múltkor, amikor egy megrendelést leadtam, majd módosítani kellett rajta.
Telefonos ügyfélszolival (magyarul) gyorsan és korrekten el lehetett intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged