Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

- 

LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ztsoft
őstag
Nekem (még) nincs Pi-m, de követem a topikot, így valamelyest tisztába vagyok a korlátaival. Mikor elolvastam a cikket, nekem is pont ez ugrott be. Ezért is tettem be ide, hátha hiányosak az infóim és simán használható (persze, nem tervezek ilyen készüléket venni).
Inkább a média center irányába mennék, leváltva a jelenlegi Amlogic-os box-ot. Jobban szeretem a szabadságot, testreszabhatóságot ezen a téren (mind szoftveresen, mind hardveresen). - 

ztsoft
őstag
 - 

ztsoft
őstag
válasz

golya87

üzenetére
						Most néztem a Totalcar.hu-t, de nekem nem jött ilyen üzenet, sőt, még csak nem is jelezte, hogy észlelte. Igaz, nálam tiltva vannak a harmadik féltől származó sütik meg a követők is. Csak uBlock Origin van.
Egész jól működik a Firefox beépített védelme, 1 627 nyomkövető blokkolva 2020. május 21. óta.
  - 

ztsoft
őstag
válasz

rosejbli

üzenetére
						Ez például elég jó alternatíva lehet + ezekre is létezik corelec
Azért a vásárlás előtt érdemes körülnézni, érdeklődni itt [link], sajnos mostanában megszaporodtak a selejt, hibás hirdetés (nem azt kapod, amit rendeltél), hamis kínai box-ok. Ami a CoreELEC-et érinti, rendes támogatást csak az SBC-k és pár ismert box-hoz lesz, a többi vagy működik rendesen, vagy nem.
Én is keresem a jelenlegi box-om (Amlogic S912) utódját, ezért olvasgatom a topikot. Nem vagyok benne biztos, hogy Amlogic vonalon maradok (esetleg olyanon, amire több OS is elérhető).
 - 

ztsoft
őstag
válasz

ludarazs

üzenetére
						Szia!
Előre leszögezem, nincs rpi-m, nem ismerem a fájlrendszerét sem, de az általad említett hiba az inotify max_user_watches alacsony értéke okozza, ahogy az ArchWiki is írja.
Nálam a NAS-on (Ubuntu 16.04.6 server) a következőképen néz ki. Az
/etc/sysctl.d/20-minidlna.conftartalma pedig:fs.inotify.max_user_watches=100000Majd egy újraindítás (esetleg egy
sysctl --systemparancs is elég lehet). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Hobby elektronika
 - Assetto Corsa Rally
 - Arc Raiders
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
 - Linux kezdőknek
 - BestBuy topik
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - További aktív témák...

- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
 - Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
 - Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann