- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
larryking
senior tag
Üdvözlet!
Szeretnék egy mail szervert, ami backupolja a gmailos és hotmailos leveleket. Ezt Rpi-vel szeretném megvalósítani. Esetleg távoli belépés is kellene. Mindezt raspbiannal tervezném, vagy arch alap legyen? -
larryking
senior tag
-
larryking
senior tag
válasz
sad_Vamp #9187 üzenetére
Nekem a popcornal csak egy két bajom volt. Egy túlhypeolt vacak (csak szigorúan saját vélemény, saját tapasztalat alapján) szerintem, persze a sigma chip az kiváló, de a mögé épített rendszer....hm.
A 200 zúgott, és nem látta olykor olykor a megosztást, lassú és most is drága. A 210 nem zúgott, de túlmelegedett, megosztás gondok. Mindkettőről elmondható, hogy marha lassan reagált. A 300 Semmivel nem adott többet mint az előzőek, és mindháromról elmondható, hogy nagyon drága. A pi sem jobb, vagy több, hanem pont ugyan azt tudja. Lassú, döcög néha, lejátszás hibátlan, CEC, XBMC, a közösség hasonló nagyságú mögötte. Mennyiért is? És persze nézhetném a fogyasztást, vagy hogy oda vissza körbe röhögi szoftverben a popcornokat... -
larryking
senior tag
Azt nem értem, mi okból várunk el többet a kis pitől mint ami. Mindent meg lehet oldani, persze azt nem mondtam, hogy gyors is lesz. Film nézésre, illetve youtubera viszont drágábban is vannak sokkal rosszabb megoldások, mondom ezt meganbyi egreat és popcorn lejátszó után...
-
larryking
senior tag
válasz
lord.lakli #9175 üzenetére
Youtube pipa, hd movie pipa, rasbmc alatt a böngészés is ok lehet.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9063 üzenetére
Amit az xbmc tud, azt tudja ez is. Ugyan is xbmc port van rajta. Tehát ha online streamot szeretnél nézni, akkor fogja tudni.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9056 üzenetére
Szerintem jövőre. De nem biztos, hogy kell erősebb, vagy sokkal erősebb lesz. Minek? Amire most használják, bőven elég. Media playernek pedig kiváló lesz.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9053 üzenetére
Már fejlesztik. Minden ilyen kategóriájú lap az rpi után kullog úgy gondolom. Csak nézd meg a sw kínálatot.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9050 üzenetére
Én a B+-t csak médiára használom, és nem volt eddig jobb nekem, pedig túl vagyok már egy két lejátszón. A banán azért rossz alternatíva és a többi is, mert itt van egy nem kicsi tábor mögötte. Mire a többi ide eljut, addig az rpi már lehet 3.0-a állapotban lesz.
-
larryking
senior tag
Valaki váltott már B-ről B+-ra ugyan abban a környezetben? Érdekes észrevétel, hogy b+-ra cserélve a b-t, nem tudja usbn táplálni a chromecastot, amit a b simán megtett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest