- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
Az itt levok nagyresze media lejatszonak hasznalja, es nekem semmi gond nincs vele. Nekem nincs rakotve vincseszter, wifi halozaton hasznalom egy usb wifi adapteren kersztul.
Infra vevot nem nagy melo bele szerelni, a raspberry wiki oldalan rajta van, de szerintem egy radios taviranyito jobb mint az infras. Nem sokkal dragabb az infrasnal es nem gond neki ha valami akadaly van a tavkapcsolo es a vevo kozott, nem kell celozgatni vele. Nekem van egy radios, kb 5 meterrol egy teglafalon keresztul is mukodik. -
gorog67
aktív tag
A raspi2 szerintem erősebb. RASPBERRY PI 2 VS MODEL B+
Ha a tévéd tudja a hdmi cec szabványt, akkor nem kell külön infravevő, mert a tv távjával tudod irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged