- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3633 üzenetére
nem is mondtam hogy 35-45 dollar. Amit en valogattam ossze csomagot az erosebbik verzioval az rogton 150usd, nekem meg igy is megeri, hiszen nem annyira limitalt az eroforras miatt mint az rpi. De meg varok vele januar vegeig. Akkortol szallitjak, addig meg barmi lehet
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3630 üzenetére
mas ar es x szer nagyobb teljesitmeny es full desktop rendszer, low power es zero hang. Szerintem megeri
-
vzoltan
aktív tag
válasz
solti_imre #3622 üzenetére
lovesem se volt eddig php es bashoz, most pedig csinaltam egy "webappot" phpban (6oram banta
) amin egy szinskalarol kivalasztva a szint szepen kikuldi statikus hatterfenynek a tv moge a ledekre, valamint vpnre kapcsolodik a pi ha kerem (pandora es hulu) illetve bontja a vpnt, ugyan ezzel a phpvel. Pedig en is kizarolag mediaplayernek vettem, de mar baromi sokmindent "megtanultam" a barkacsolas es sajat igenyek miatt.
-
ivjoe
tag
válasz
solti_imre #3590 üzenetére
Én sem igazán értelek. Egy konzolos médialejátszó elég hülyén nézne ki nem?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
solti_imre #3590 üzenetére
Szerencsére ma már nem így gondolkoznak az emberek. Különben nem lenne Openelc, XBMC, stb...
De mire akarsz új forumot nyitni arra a 3 pontra? Miért?
-
azbest
félisten
válasz
solti_imre #3576 üzenetére
két dolog miatt javult:
- átálltak hardfp-re a raspbiannal
- 700 helyett 1000MHz-en járatod a Pi-tNekem ennél kicsit gyengébb eredményt ad normál használatnál, mert a legelső változatom van lassabb hynix memóriával, így 950/450/450 beállítást szereti (a legfrisebb rendszernél 950/250/450 a menüben beállított érték). 1000/500/500 beállítással nekem is 65-66 ezres eredményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged