- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Peter789 #6964 üzenetére
Az FM rádióról közben lemondtam, minden megvan internetes rádióban is, ami kellhet.
Igaz, nem Raspberry, de találtam olyan lapot (radxy rock), amin fut Android is, ott meg már gondolom nem akkor gond egy xbmc-t vezérelni.
Egy usb-s slim slot-in-es CD-t rádugva a PI látja nem? Kérdés, hogy kell-e valami extra, hogy tudjak lépkedni a zeneszámok között, vagy sem?
Érintő panel: soha nem fogtam még ilyet a kezemben, de a képeket nézve külön van az LCD megjelenítő, és előtte egy rétegben az érintőpanel? Milyen minőségű képet ad egy ilyen panel? Nekem csak a kezelőfelület miatt kellene, reményeim szerint egyszerűbb, mint külön fizikai gombokkal szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Lenovo Thinkcentre M715q Mini PC /Ryzen 3 2200GE/Vega 8/8GB RAM/256GB M.2.
- GAMER Alap! i7-14700K / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / B760 / 1000w Gold! BeszámítOK
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest