- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
lanszelot
üzenetére
Le lehet tiltani a szűrést. A baloldali menüsoron ott van, hogy "Disable Blocking" Itt pár percre, vagy végleg kikapcsolhatod a szűrést.

A "Query Log" oldalon láthatod miket szűrt ki. Itt megkeresed a kiszűrt oldal linkjét. a jobb szélén található "Deny" gombra kattintva hozzáadhatod a kivétel listához, hogy ne szűrje ki. Ezt a kivétel listát a baloldali "Domains" menüpontban kezelheted. -
válasz
lanszelot
üzenetére
Ez ugyan nem válasz a kérdésedre, de workaround.
Nálam nem pihole van, hanem az adguard DNS van beállítva a routerben (nekem tökéletesen megfelel, youtube-on kívül minden reklámot szűr), és az ilyen helyzeteket úgy szoktam megoldani, hogy van az Androidos Chrome-ban lehetőség egyéni DNS szerver használatára (adatvédelem és biztonság menüben), ha egy blokkolt oldalt szeretnék valamiért megnyitni (általában egy weboldal blokkolja magát az adblokker miatt), átmenetileg beállítok itt egy másik DNS szervert, pl Google, majd utána kikapcsolom ugyanitt. Nem tudom te honnan szeretnéd ugyanezt, szerintem van ilyen lehetőség az asztali Chrome-ban is (nem tudom mert ott mást használok).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann