- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Szia!
Köszi a választ, és a segítséget!Most épp ez az FM-Transmitter egy régi Androidos telóba van bedugva, de sajnos már az akksi se bírja tovább mint 1 nap (állandó töltésre meg nem igazán raknám, mert nagyon melegszik az akku), ezért váltanám le rpi-re.
Már nagyon rég a fiókban porosodik, mert amire használtam anno (Kodi) azt most már felváltotta egy nvidia Shield pro készülék. Ergo ne porosodjon, hanem legyen használatban
Szóval, most egy Nexus 20.2 Kodi van rátéve . Ott hogy lehet kodin belül internet rádiót indítani? Eddig csak film addonok voltak feltéve. Gondolom internetes rádiónál máshogy van.
Az, hogy időzítve is legyen kell hozzá vmi scriptet is heftülni.
Igen. Én is így tervezném, de nem értek hozzá, hogy mit kellene beírni, és mindezt hová, mert Kodi alatt nem hiszem hogy lehet scriptet futtatni.--------------------------------------------------------------------------------------------
#46982 cigam
2023-11-15 09:51:15
Nagyon köszi neked is a helpet! 7végén ezt is kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest