- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
CPT.Pirk #36660 üzenetére
Időképre én hőmérséklet adatokat akartam küldeni, ha lehetne, vennék olyan szenzort ami légnyomást, ilyeneket is mér, de csak időjárás állomás, meg valami saját szoftveres dolgot támogat ahogy elsőre láttam, pedig szívesen küldeném az adatokat, ha valami egyszerű módon lehetne.
-
duffbeer
őstag
válasz
CPT.Pirk #36660 üzenetére
Kell tudnia (igaz nem emlékszem, hogy próbáltam-e konkrétan Pi1-el), mert a Zero tudja még wifin keresztül is. Kb 50% CPU használat mellett. Tény, hogy a saját kamerájával igaz mindez (vagyis kínai klónnal), nem USB webkamerával.
Streamhez szükség van egy Picamera nevű csomagra, ha bármilyen böngészőből akarod nézegetni. Ha csak tesztelsz és mondjuk VLC-vel tudod fogadni, akkor raspivid elegendő.Nekem a fenti bizonyult a stabil megoldásnak.
Még a szimultán stream és rögzítést nem tudtam megoldani....
Új hozzászólás Aktív témák
- Játszós félkonfig
- MacSzerez.com - 2023 Mac Mini M2 Pro / 16GB RAM / 512GB SSD / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 iMac 21.5" 4K / i5 3 GHz / 256GB SSD / 16GB RAM / Garancia
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest