- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila #33743 üzenetére
Hatha kesobb erint majd valakit:
Szoval tegnap sikeresen beuzemeltem a regi RPI3 B+ sd kartyat az uj PI-be. Lenyegeben rém egyszeru volt az egesz. A ket sources.list-be at kell irni a disztrib nevet ami most ugye buster, utana update, dist-upgrage, a vegen pedig nyomtam egy autoremove --purge parancsot amivel a mar szugsegtelen fuggosegeket es azok konfigjait tavolitottam el.
Termeszetesen a router mas cimet osztott az uj eszkoznek, igy mielott rebootoltam volna atirtam ssh confba az uj ip-t. Ellenkezo esetben (jelenleg gep nelkul) nem tudtam volna csatlakozni ConnectBoot-tal az eszkozre.Mostantol mar nem az RPI a szuk keresztmetszete az itthoni halozatomnak hanem az OpenWRT
de elvileg hamarosan erkezik a fastpath-el megaldott 19.07 igy mar ez sem lehet problema.
Tomoren ennyi lenne a lenyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged