Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
consono
üzenetére
Nekem is volt már fen az OSMC ,most újból felraktam de nem tudom a filmekhez beállítani, nem ajánl fel lehetőséget a felirat letöltési lehetőséget. Nincsen tallózási lehetőség. valamit nem jól állítottam be? Segítsetek.

Azért érdekes, hogy itt elindítja az ISO 3D filmek többségét úgy, hogy meg kérdezi, hogy szeretném lejátszani,klikk és átvált egyből a TV beindításával 3D-re. Pl Jurassik world, de a hetedik fiúnál nem csinálja? MKV OU filmeknél is vegyesen reagál a TV, hol felezőbe mutatja, hol meg össze teszi. Biztos az elkészítés a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann