- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Nasról tényleg lassú léptetésnél. Ez 6.0 openelec óta hatványozottan érezhetőbb. Nem tudom mit ronthattak el benne de teljesen mindegy mit írok az advancesettingbe nem javult sokat tőle. Nekem az 5.0.8 volt ilyen szempontból a legjobb. Az érezhetően gyorsabb ilyen szempontból, Hdd-ről etetve nincs különbség,ott jó mind a két rendszer.
-
Beni2360
félisten
Na akkor egy kis számtant kellene bevetni, hogy az általad használt LAN-UTP kábel és az egész rendszeren mennyi adatot akarsz egyszerre átugrani. Tehát az adott átugrani szánt időben mennyi az adat mennyiség. Na még akkor ott van a lejátszó tulajdonsága is. Bufferelés.
Ezt befolyásolja a kábel, router, nett sebesség és közben mennyivel megy a letöltés? Én is így jártam amikor az C5e kábelt cseréltem egy C6-ra és akadozott már a lejátszás is. Vissza tettem a régit és semmi probléma nem volt. vacak volt az 1gb-es C6 kábel. USB már nem volna akkora problémád. Hálózaton full létöltésnél lehetnek, adódhatnak ilyen esetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Háztartási gépek
- Macska topik
- Synology NAS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Gombászkönyvek egyben
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged