- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
anglergab #1695 üzenetére
Egy mondatban összefoglalva: nem, nem vált ki egy 4 magos asztali gépet.
1) h264 l4.1 profilig jól kezeli, mpeg2 nincs licenszelve hozzá
2) szoftver kérdése. Arch alatt vannak tunerek amiket már használtam vele (af9015 és rtl2832u). Aktív usb hub szükséges hozzá.
3) igen, ha a monitor is támogatja [link]
4) 5W alatti, mert 700mA polyfuse van a bemenetén így nem engedne sokkal többet. Plusz az aktív usb hub és a rajta lógó egyéb dolgok
5) valószínűleg igen [link]
6) a böngészés inkább lassabb, mint egy telefonon. Nincs még rendes grafikus driver hozzá, ami hardveres gyorsítással rajzolná a kezelőfelületet.
7) rendszerfüggő
8) passz.Lehet inkább valami androidos gyárilag konfigurált kütyü kellene inkább neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Path of Exile (ARPG)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged