- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #14233 üzenetére
"És akkor azt mondod, hogy amikor a felhasználó a böngészőben szűrni és keresni szeretne az adatok között, akkor ezt a 92 fájlt kellene feldolgozgatni (hogy hol, az most mindegy)."
Csak te állítod, hogy én ilyet mondtam. Azt írtam, hogyha nincs szükség különösebb szűrésre, csak napi és havi szintű kirajzolásra, akkor teljesen megfelel a fájlrendszer is az adatok tárolására, és nem kell adatbázis. Ha időközben változnak az igények, akkor meg fájlokból bármikor fel lehet tölteni az adatokat egy adatbázisba. Mi ebben a rugalmatlan? Szvsz inkább az igénytelen, ha valaki nem gondolja végig a problémát, és ágyuval verébre lő. Ez jelen esetben meg különösen problémás, mert limitáltak az erőforrások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest