Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
bucilali
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
nah, igen...
ez a kényes része a dolognak
látom, Bp-i vagy, ahol én kb egyszer járok évente, és az nem emiatt a csere miatt lesz..
és hogy mikor megyek arra, azt megjósolni sem tudom...
ha jársz még Szombathelyen, akkor esetleg Siófokon nyélbe üthetnénk a cserét, vagy marad a posta, mindenki állja a saját cekkjét...
vagy mondasz egy okosabbat..
-
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
dehogynem, na figyu, ne tünj el az a lényeg, és mond h mi a helyzeted, mert én ezt most próbálom megoldani, szal már lett volna olyan lehetőség is pl. h volt vkinek 2 ramja eladó, azok pl kingmaxok voltak ha jól emléxem és azok mennek elvileg nf2-ben, a lényeg hogy én megveszem azt a 2-t, vagy akármelyik 2-t (mert ez a 2 ram konkrétan a halál f*szán volt, csak azért nem jött össze) és én azt a 2-t elcserélem veled, neked itt le is zárul a dolog ha jó a ram, utána én még eladom az egyik d43-at spit-nek és mindenki happy

-
DiVaD
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Alszok rá egyet, ha nem gond

Amúgy Én egy ilyen köztes elképzelésre jutottam:
Ha megy a RAMod a lapomban és bírja 460ig stabilan (enyim 440után fagy), akkor mehet a buli. 500Mhz-re nem is álmodok,akkor inkább vennék alapból olyan RAMot...(igaz ha vennék, akkor 2x1GBot, de az meg 60ropi
...közben néztem német oldalon hamarosan itt van az új amd64, ami már ddr2-t használ...
csak annyit akartam mondani ezzel,hogy f@sz kivan,hogy ilyen gyorsan változnak a dolgok 
-
DiVaD
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
hoppá, tényleg

Kingmax sima (asszem ''superram'' néven fut), kb. novemberig garos digitalmind-nál
Simán Ai Boosternél 220Mhz felett már fagy....(proci szvsz bírná a 2200Mhz-et)
Megpróbálom BIOSból is majd, de sajna abból még nem próbáltam...
(mivel szinte napi 16órát megy a gép)
Aktív témák
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak annyit akartam mondani ezzel,hogy f@sz kivan,hogy ilyen gyorsan változnak a dolgok