Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Apám, itt két éve volt hsz előttem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunork
veterán
Üdv!
Korábban is használtam már Ramdisk-et, de rég volt.
Kérdésem: mit érdemes használni vele a böngészési dolgokon kívűl (Firefox, Edge cache). Azaz, rá lehet telepíteni, mint egy igazi meghajtóra pár olyan alkalmazást, melyek nem nagyok, de mindig elindulnak a rendszerrel? Engedi is a program? Ilyenre gondolok, mint: Afterburner, Aida64, Malwarebytes, Ccleaner...stb.
Ha hülye a kérdés, elnézést!
-
Hunork
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Üdv!
No de én úgy csináltam, ahogy a linken szerepelt. Meg is jelent a Chrome Temp mappa, oszt ennyi. A dataram-ot használtam erre a célra. A Chrome beállításaiban meg nem találtam erre utalást, ha van, és béna voltam, akkor írd meg légyszíves, hogy mit, hol kell még beállítani!
-
Hunork
veterán
Hát sajna a dataram esetében felemás a helyzet, hiába jelöltem meg, nem nagyon ment rá...
Több órás netezés után kemény 1,2MB-ot tárolt el... Az Asrock saját terméke a legjobb ezen a téren nálam, de csak IE megy most, viszont azt kezeli is rendesen... Mindegy, a gyártó honlapján ígérik, hogy több más böngésző is benne lesz, max várok...de köszi a tippet azért! -
Hunork
veterán
Üdv!
Elnézést kérek, ha már volt róla szó, de most fáradt vagyok visszaolvasni...
Kérdésem egyszerű: van olyan ramdisk szoftver, mely
1. ingyenes
2. kezeli a Chrome böngésző cache részlegét
Kérdem azért, mert az alaplapomhoz járó X-FastRam csak IE/Firefox vonalon mozog...Firefox mostanában nagyon gyengusz, IE meg nekem kissé fura, a Chrome viszont teljesen rendben van. És most szegény 1GB ramdisk-em üresen árválkodik...
(néztem leírást a Dataram Ramdisk-ről, de ott is csak IE vonatkozást találtam...)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Filmvilág
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Több órás netezés után kemény 1,2MB-ot tárolt el... Az Asrock saját terméke a legjobb ezen a téren nálam, de csak IE megy most, viszont azt kezeli is rendesen... Mindegy, a gyártó honlapján ígérik, hogy több más böngésző is benne lesz, max várok...de köszi a tippet azért!