Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
-
sanyek2
senior tag
Továbbá a meghajtó beállításainál csináltam egy 861MB-os ready boost-ot. Hülyeséget csináltam?
-
sanyek2
senior tag
Elvileg sikerült ramdisk-re tennem a chrome gyorsítótárát.
Létrehoztam progival az E meghajtót, 1024-es mérettel, majd ahogy itt írják áthelyeztem.
Pontosabban úgy hogy a beillesztendő karaktereket, betűket a célhely után csak egy szóközzel utána biggyesztettem be.
Megnéztem Total Commanderben az E meghajtó tartalmát, és ott van a temp mappa, benne chace.
Sikerült."Zero memory when removed or restored"
Ez azt jelenti hogy üríti a memóriát minden újraindításnál? (bocs, gyenge vagyok angolból. németes voltam..
)Jut eszembe. Létezik, hogy minden nemű beleavatkozás nélkül a chrome telepítő a D meghajtóra teszi a gyorsítótárat? Még rendszer újratelepítéskor tette magát oda, de mindíg. kivétel nélkül. Legalábbis elvileg a chrome ami elvándorol. A mappa szimplán chace névvel ékeskedik a d meghajtón. Felteszem ezt a kérdést a megfelelő topikban is, de gondoltam hátha tudja valaki...
-
sanyek2
senior tag
A lapozófájlt nem tetted át? Egyáltalán lehetséges?
Végignéztem az ezidei hozzászólások több mint felét, keresve olyan ramdisk progit, ami nem csesztet, hogy free licenc, és normálisan teszi a dolgát. Újrainduláskor betölti HDD-ről az odaszánt dolgokat automatice, rendszerrel együtt indul, meg ilyesmi..
...de nem találtam. Legalábbis nem egyértelműt. Ötleted, tapasztalatod volna ezzel kapcsolatban is? -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Talán ostoba kérdés, és már prászor biztos válaszoltak rá, illetve sok helyen meg van írva, de szeretném kipróbálni eme remek gyorsítást, és azt szeretném megtudni, 6GB rammal érdemes-e nekiállni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)