Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
1. Én csak böngészővel kapcsolatos dolgokat akarom áttenni, így engem nem érint a hiba.
1-2. Az meg, hogy programot érdemes-e ram drive-ra telepíteni, azért merült fel, mert most ha én telepítek oda egy firefox-szot, beállítgatom, stb, akkor minden bekapcsolás után elvesznek a beállításaim, előzményeim, stb (ha nincs az automatikus mentés bekapcsolva)?
Cache-sel ugyanez a helyzet, az csak akkor gyorsíthat valamit, ha megmarad az adat, hiszen ha törlődik, akkor a böngésző újra minden adatot tölthet le jó lassan a netről.
Tehát a fentiekből jól következtetek, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha az automatikus mentést mindenképpen bekapcsolom? Csak ebben az esetben ugye a felesleges temporary internet fájlokat is oda-vissza töltögeti.
A végső kérdésem pedig, SSD + 6 GB RAM esetében hogyan tehetem a böngészési élményt a leggyorsabbá (kell-e ram drive, mennyi kell, mit tegyek oda, stb.)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest