- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1sk4r
aktív tag
Üdv. néktek!
A karácsonyi Steam-akció idején én is megvettem a Deluxe változatot. Pár napja kezdtem el vele játszani. Először nagy csalódásnak tűnt, le is töröltem, de tegnap adtam neki még egy esélyt. Azóta felfedeztem mit hogyan kell.
Ma játszottam free roamban és meglepődve tapasztaltam, hogy megengedte másik mozdony kiválasztását betöltés után. Az eredetileg egy elektromosat választottam, de észrevettem, hogy a rendezővágányokon található egy diesel tolatómozdony, így azzal elkezdtem összeállítani egy hosszabb teherszerelvényt. Miután végeztem nem engedett vissza a DB Class 101-be. Ezek szerint egy bizonyos idő letelte után maradnom kell abban a mozdonyban, amit betöltés után kiválasztottam?
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest