Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1sk4r
aktív tag
Üdv. néktek!
A karácsonyi Steam-akció idején én is megvettem a Deluxe változatot. Pár napja kezdtem el vele játszani. Először nagy csalódásnak tűnt, le is töröltem, de tegnap adtam neki még egy esélyt. Azóta felfedeztem mit hogyan kell.
Ma játszottam free roamban és meglepődve tapasztaltam, hogy megengedte másik mozdony kiválasztását betöltés után. Az eredetileg egy elektromosat választottam, de észrevettem, hogy a rendezővágányokon található egy diesel tolatómozdony, így azzal elkezdtem összeállítani egy hosszabb teherszerelvényt. Miután végeztem nem engedett vissza a DB Class 101-be. Ezek szerint egy bizonyos idő letelte után maradnom kell abban a mozdonyban, amit betöltés után kiválasztottam?
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- NIOH 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest