Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
Nem tudom hogy el kéne e férnie de így nem fért. De most látom h a használati utasítás is írja a vga berakás résznél hogy azt hogyan kell leszedni szal ez a probléma nem is egyedi, megvan a megoldás. Csak egy darab dróttal visszatehetem úgy h nincs ott a műanyag és akkor teljesértékű - amúgy sem elhanyagolható - kinézet

-
Croatush
tag
Nem akarok én passzívot, Nvidiával beszéld meg
De rájöttem hogy le lehet szedni róla azt a műanyagot (a ventivel meg a vasdarabbal együtt, de így is jól szellőzik az meg jó lesz hajszárítónak). Így most már befér. Am. veszek majd két ventit és rádobom a hűtőbordára hopp aktív hűtés 
-
Croatush
tag
Na megjött a ház, nagyon fasza, csak az az egy baj, hogy a 7950gt passzív hűtésétől nem lehet becsukni az oldalát. Vagyis be lehet ha elferdítem, de akkor is hozzáér ahhoz a műanyaghoz, azt meg szerintem pár perc alatt magára olvasztaná. Nem lehet ezzel csinálni valamit azon kívül hogy aktív hűtést veszek a kártyára?
-
Croatush
tag
Waze nem bírtam ellenállni neki én is megrendeltem

Szerk.: Fotexnet (Gubó Webshop) 20,5k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-7G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest