Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
Nem tudom hogy el kéne e férnie de így nem fért. De most látom h a használati utasítás is írja a vga berakás résznél hogy azt hogyan kell leszedni szal ez a probléma nem is egyedi, megvan a megoldás. Csak egy darab dróttal visszatehetem úgy h nincs ott a műanyag és akkor teljesértékű - amúgy sem elhanyagolható - kinézet

-
Croatush
tag
Nem akarok én passzívot, Nvidiával beszéld meg
De rájöttem hogy le lehet szedni róla azt a műanyagot (a ventivel meg a vasdarabbal együtt, de így is jól szellőzik az meg jó lesz hajszárítónak). Így most már befér. Am. veszek majd két ventit és rádobom a hűtőbordára hopp aktív hűtés 
-
Croatush
tag
Na megjött a ház, nagyon fasza, csak az az egy baj, hogy a 7950gt passzív hűtésétől nem lehet becsukni az oldalát. Vagyis be lehet ha elferdítem, de akkor is hozzáér ahhoz a műanyaghoz, azt meg szerintem pár perc alatt magára olvasztaná. Nem lehet ezzel csinálni valamit azon kívül hogy aktív hűtést veszek a kártyára?
-
Croatush
tag
Waze nem bírtam ellenállni neki én is megrendeltem

Szerk.: Fotexnet (Gubó Webshop) 20,5k
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Három év után újra előkerült a SiN Reloaded
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 v2 & SL140 v2 (7db 120mm & 2db 140mm) - EGYBEN vagy KÜLÖN - GARANCIA
- Eladó egy Be quiet! Silent Loop 3 360mm processzor hűtő
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest