Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Simán elfér benne bármi!
Nekem két kérdésem lenne a Ninja-val kapcsolatban.
Egyik, hogy van az első ventije mögött ugye a merevlemezes blokk. No ez nekem a TT házban csavarokkal van rögzítve, így könnyen ki tudom venni, de a Ninja-ban máshogy van rögzítve, nem tudom a nevüket ezeknek a cuccoknak, de ha ki szeretném venni belőle ezt a blokkot, akkor hogy csináljam anélkül, hogy bármilyen rongálás is történne a házon? Azért szedném ki, mert a winyókat átraknám máshova ...
A másik kérdés, hogy volt már róla szó, hogy az oldalsó, 8 centis ventihez ellenállást szeretnék kötni, viszont eszembe jutott, hogy akkor a kék ledekkel mi lesz, nem fognak már úgy világítani? Nekem úgy kéne, hogy csak a venit kapjon kevesebb feszt, hogy lassabban pörögjön.
-
proof88
addikt
Hello!
Megvettem egy ezüst Raidmax Ninja-t, és érdekességet tapasztaltam, ebben kérnék segítséget: oldalt kis venti van, talán 8 centis, de az nagyon hangos nálam, és nem tudom, mi lehet az oka? Annyira gyorsan pörög? Túlsüvíti az egész gépet! Ha odarakom a tenyerem a grilljére, akkor halkabb lesz, de fura, mert akkor mintha csökkene a fordulatszáma, de csak hallásra mondom ezt. Mit lehet vele csinálni? Tápra kell kötni, "periféria csatlakozóra".
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Crimson Desert
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Bontatlan GIGABYTE UD850GM PG5 V2 Teljesen moduláris
- Seasonic Prime PX-1300 1300W 80+ Platinum Garanciális!
- LianLi TL Led és TL LCD 120/140 Wireless fekete és fehér eladó
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest