- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
Hi all
Win7-et szeretnék telepíteni, Raid 0-ra. Nem nagyon csináltam még ilyet, 2x 500Gb os lemez, szeretnék 2 partíciót létrehozni.
Amikor csinálom a raid tömböt akkor mind az 1000gb-ot raid-esítsem,és utána tudok partícionálni, vagy amikor készítem a raid tömböt akkor kellene.
Utóbbival próbáltam hogy egy 200Gb os részt hozok létre, de ezt követően nem bírtam még 1 raid tömböt összehozni.Valaki plz help!

-
Boci_83
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, rendszerem esetében Raid0 2 azonos Hitachi 320-as winyóval tudnék elérni valami gyorsulást? Általános dolgok, rendszer is ezen lenne, és hát nagyobb filokat is tárolok.
Az alaplapi Raid vezérlőm elbírná, megbirkózna a feladattal, vagy be kellene ruházni egy Raid kártyára is..?
Win7 rendszer kerülne a gépre, és szeretnék 2 meghajtót is csinálni, gondolom nem okoz gondot a 2 részre parícionálás sem..!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest