Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hidó
tag
Sziasztok!
Van egy (lehet, hogy h.lye) kérdésem.Eddig SATA 1-2 foglalatban volt a két vinyó bedugva és természetesen RAID-be kötve.Nos, videókártya bövítés után ez a két csati elérhetetlen, mert rálóg a VGA hűtőbordája.Ezek után kénytelen voltam az 5-6-os csatialjzatot használni.A 3-as foglalatban egy SATA DVD író van.A könyv szerint az 1/2/5/6 Master Boot disk), míg a 3/4 Slave (Data disk).Gondolom ez akkor érdekes, ha nem RAID-et használunk.Vagy mégsem?
Na a lényeg és a kérdés a következő:befolyásolt-e bármit is ez a variáció, sebesség, stb.?
Az említett alaplap egy ASUS P5K-E.
Big THX!!! -
Hidó
tag
Ha már a méréseknél tartunk.Alaplap egy Asus A8N-E Nforce4 Ultra.Két Maxtor DiamondMax10 80GB SATA II merevlemez RAID 0-val.
[link]
[Szerkesztve] -
Hidó
tag
Hi!
Az a gondom,h nem tudom feltelepíteni a Windows-t (SP2).Van egy Asus A8N-E alaplapom.Engedélyezem a biosban a RAID-et csináltam F6 raid boot lemezt is.Az F6 megnyomása után a win telepítésekor el is fogadja a drivert.Egy darabig megy a telepítés,majd kidob egy üzit,h nem talál merevlemezt.

Ilyenkor mi a teendő?Ezt a RAID témát még nem vágom annyira és szeretném,ha v.ki segítene.Amúgy két egyforma Maxtor SATA II 80 GB vinyó van a gépben.
Előre is köszönet

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Phanteks Enthoo Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest