- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nos, kipróbáltam a lemez hozzáadást JBOD módban, működik. A már benne lévő lemez tartalma, megosztásai változatlanok, az új diszket pedig kérdés nélkül leformázta.
-
DoItYourself
addikt
Kicsit összekevertem, mert a saját formátuma nem a Flex-RAID hanem az X-RAID.
Ezt írják róla a hivatalos oldalon, szóval bizakodó vagyok:Does ReadyNAS support JBOD or some sort of non-RAID setup?
ARM: The Duo and NV+ v2 support JBOD. With the Flex-RAID JBOD option a separate RAID 0 volume is created on each disk. If you wish to remove a working disk from your system be sure to make sure your backup of the data on that disk is up to date first.
Most még üres, majd kerítek egy próba lemezt pluszban, aztán kipróbálom hogy is megy a lemez hozzáadás JBOD módban. -
DoItYourself
addikt
Épp most üzemeltem be egy Netgear ReadyNAS Duo V2-t, egy lemezzel. Médiatároló lesz, tehát pótolható adatok kerülnek majd rá - így JBOD-ot állítottam be a RAIDar első indulásánál. Ehhez képest most RAID level 0-t mutat ez a segédprogram, az admin felületen pedig Flex-RAID-et, a Netgear saját megoldását, amit direkt el akartam kerülni. Érdemes újrakezdeni az egészet? Van egy második lemez (ugyanakkora kapacitású), amit még bele akarok rakni, de arról előtte le kell menteni a dolgokat a NAS-ra, utána mehet be, ezért gondoltam a JBOD-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs