Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
összejött stripedbe a raid és tudok róla bootolni
Köszi a helpet majd még írok hogy jó-e 
-
Emu
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Ezért kéne valami tutorial hogy kell csinálni. Bios beállítások mennek sztem ki tudom találni meik a jó.
Particionálás hogy zajlik? előre le kell particionálni? vagy csak majd win telepítéskorfelajánlja?
Külön megahjtó külön kezeli Sata1-Sata2-t valamint Sata3-sata4-t, akkor jó neki ha sata1-sata3-ra kötöm a 2raidelni kívánt vinyót? -
Emu
őstag
-
Emu
őstag
Köszönöm a válaszokat főleg likesoftnak aki mindent próbált elmagyarázni! Esetleg valami tutorial nincs hogy kell SW raidet csinálni?

-
Emu
őstag
azt olvastam hogy csak raid1-ről lehet bootolni, ezért akartam kettéosztani a vinyót, mert fontos a sebesség, de nem akarok 160gigát elpazarolni úgy hogy nem rakhatok rá semmi fontosat mert ha raid0-ban egyik vinyó elszáll akkor ugye minden úszik, és még bootolni se lehet róla.
alaplapi leírásban annyi szerepel hogy RAID0 and RAID1 supported
szóval akkor csak tükrözés fog összejönni ugye?
ha bootként is használni akarom
[Szerkesztve] -
Emu
őstag
olyat lehet csinálni hogy ugy rakni raid-be 2 vinyót, hogy felét raid0-ba felét raid1-be? Vagy ez nagy hülyeség? Esetleg valami tutorial tudtok adni hogy kell SW raidet csinálni?
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Nem olvastam végig mind a 2000hsz-t valahogy nem vitt rá a lélek.
Adott NF4 Ultra alaplap+ 3700+ + 1gb ram
lenne 2x160gb wd caviar 1600js vinyóm
és 1x320gb wd caviar3200yd? vinyóm
utánaolvastam a raid rendszereknek, én a 0-s vagy az 1-es rendszert tudnám megvalósítani. Ha az írási és olvasási sebességet akarom maximalizálni akkor melyiket válasszam? A gépet DVD írásra, néha videokonvertálgatásra, sokat swappelős játékok futtatására valamint winrar tömörítgetésre használom. Egyáltalán megérné nekem softveres raid-et csinálnom?
Üdv Emu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi a helpet majd még írok hogy jó-e 

ha bootként is használni akarom