- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi821
tag
válasz
Rhino666 #8021 üzenetére
na ez érdekes. felmentem az evga honlapjára (mert hogy egy evga P55 FTW alaplapról van szó). Letöltöttem valami frissítést RAID-hez és ezzel együtt telepített nekem egy Intel Rapid Storage Technologie nevű programot. Ez kiírta a hibát és felajánlot valami visszaállítást az 1-es porton (amilyen hülye vgyok, nem jegyeztem meg) és most megint kiráy minden. Bootolásnál is azt írja ki, hogy a RAID kötetek rendben vannak, és a hibaüzenet sincs már. Na ilyenkor mi van? a lényeg, hog ismét karcol.
-
Bandi821
tag
válasz
Rhino666 #8018 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Hááát ez nem hangzik valami jól, és ez ellen mit lehet tenni, hogy a jövőben ne süssek meg még több SSD-t? Meg azt nem értem, hogy akkor e mellett miért műkszik hibátlanul a gép? Az oké, hogy kiírja ezt a hibaüzenetet, de minden rendben fut. Még nem volt időm, de megpróbálom kicserélni a Sata kábelt, háha az atta meg magát, bár hozzá nem nyúltam fél éve.
Bandi
-
Pista0001
addikt
válasz
Rhino666 #8003 üzenetére
Én Samu SP2504C-kből csináltam RAID0-t 64 kB-os csíkmérettel és alapértelmezett 512 B-os szektormérettel. A csíkméretet azért állítottam relatív magasabbra mert alapvetően ennél nagyobb fájlokat tartok rajta (nem rendszer), a szektormérettel meg nem foglalkoztam.
Hogy ezek az értékek mennyire javasoltak azt nem tudom, de működik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest