Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Rosszul fogtad fel.
De tényleg. Erre utal, hogy az előbbi hozzászólásod szinte minden szavában(!) téves, pontosabban téved, ami azért nagy szó. Az, hogy valaki ilyen nyilvánvalóan támadható (és indulatos) hozzászólást írjon be, biztos jele annak, hogy igen feszült az illető.
Engedelmeddel nem ütögetem le az egyébként igen-igen magas labdákat: szerintem is fölösleges tovább folytatni az "offolást".
Fújd ki magad, mozogj egy kicsit! Lazíts! Pihenj! (Vannak még ötleteim, de most minek magyarázni?
) Vagy vegyél be nyugtatót! (Bár inkább az előbbieket javaslom.) -
VIC20
őstag
Tetszik az aláírásod, csak annyit jegyeznék meg ezzel kapcsolatban, hogy a favágóbakhoz nem balta kell, hanem fűrész (fűrészbak), baltával nem darabolni lehet a fát, hanem hasogatni (csíkozni, mint a RAID-0), ahhoz meg nem bak kell, hanem tömb. Őőő, izé, tönk.
Tehát szerintem mégis inkább a fűrészt lopják el. 
(Fát vágni két szó.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Vagy vegyél be nyugtatót! (Bár inkább az előbbieket javaslom.)
Tehát szerintem mégis inkább a fűrészt lopják el.