Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Köszönöm!
Még ezelött soha nem fórumoztam, már olvastam párszor itt, csak gondoltam nem kérdezem meg, mert...
de már nagyon érdekelt!!
Nem, nem a RAID miatt vettem, hanem mert a másik (új) valószínű, tönkrement! Másik vidokártyával, ( a raid kártya egyenlőre másodlagos volt, de az is bosszantott) meg semmivel nem lehetett már bekapcsolni! Visszavittem, de nem tudtak hírtelen adni helyette másikat, meg mondták, nem is tudják, hogy honnan szereznek hasonló kategóriájú Socket A-s alaplapot! Jöttem hazafelé szomorúan, aztán eszembejutott, hogy mikor keresgéltem , ez is számításba jött, ami most pótlólag van, csak nem felelt meg minden elvárásomnak, megnézem, hátha van még belőle! Odamentem, volt és mg is vettem! Egyenlőre jól működik! A RAID-et is kipróbálom majd, meg a raid kártyát is,csak legyen rá időm! (a microsoft-nál meg lassan elhajtanak a viharba, mert már mindíg telefonon kell aktiválni, meg regisztrálni,már annyiszor csináltam! Mindíg kérdezgetik, hogy miért, miért...?) Kicsit sajna összetettek a gondjaim, ráadásul sokszor sikerül vackot venni!!
Tudod te mit beszélsz? Egyszer láttam dokumentumfilmen kövezést, nagyon dúrva!
Nem javaslom és rám ne számíts!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest