Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUfantom

őstag

válasz telefonfulke #9111 üzenetére

Alap kérdés:
    Teljesen mindegy a gyártó, a lényeg, hogy kb ugyanolyan értékekkel rendelkezzenek. Gondolom te sem szeretnél egy piszok-gyors mellé berakni egy nagyon lassút. Ekkor a rendszer az lassú diszkhez igazodik ami nem jó. Ha két azonosat raksz bele akkor azok valószínű pont ugyanazt fogják tudni.

Más kérdés:
    Én jelenleg nem hiszek az SSHD-kben, sem a laptopos videószerkesztésben. Sajnos rohadt pici bennük az a 8GBos chip. Persze a legegyszerűbb egy jó 128-as vagy 256-os SSD beszerzése. Kb ennyit tudsz tenni az ügy érdekében.
    Persze ha a tárhely kevés mert sok az anyag akkor lehet külső USB3-as driveot venni amin a kész és a feldolgozásra váró anyagokat tartod. Ha meg olyan a laptop akkor mehet mindkét drive a gépbe ez csak pénz kérdése. Persze ha pénzt kapsz érte akkor mindkettő kell.... Az ügyfelet nemigazán érdekli ha valaki előadja neki, hogy nincs videó mert a nagy terhelés és megfelelő szellőzés nélkül megfőtt a gép és elveszett minden...

bootolási idő: Ez egy totál feleslegesen "túlhájpolt" baromság. Ha valakinek az élete múlna rajta akkor is hülyeség, nem életszerű... Most a +30 sec az kb annyi, hogy +1-et kortyolsz a kávédba/teába vagy van időd rendesen arcot/fogat mosni...
    Aki úgy érzi ezen múlik valami az tanuljon meg időbeosztást készíteni.

CsikiRoli
    Valamennyi biztosan lesz, de szerintem csalódni fogsz. A Windows és a játékok sokkal jobban honorálják az SSD-t, mint a RAID 0-t. A raid 0 igazán a nagy fájlok másolása közben működik jól. A Windowsban és a játékokban meg rendszerint kis fájlok tucatjait kell betölteni és itt a rendszer csúnyán elvérzik...

A másik meg nem tudom miért kéne betenni egy működő merevlemez mellé egy hibásat ? :F
    Lehet nincs baja, de majd ha a belső chip egyszer azt mondja, hogy a merevlemez nem OK és nem indul el akkor majd átkozni fogod magad, hogy a fenének raktad be. Persze mindent meg lehet wooodoooozni, van sok orákulum és varázsló is csak egy ponton túl nem éri meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés