Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUfantom

őstag

válasz laca500 #8816 üzenetére

Nem dehogy.
    Egyiket sem próbáltam, csak ha már leírtad te mire gondoltál megnéztem őket én is, mert mint írtam neked is tervben van.

Nagyon kiemelted a PLEX nevűt, talán azt ajánlod? :F
    Nekem eddig csak ez az egy működik a TVmmel. Felraktam vagy 5-öt tesztüzembe. Mind rövid életű volt, mert a TV cseszett rájuk, viszont a plexel azonnal működni kezdett. Ez nem hinném, hogy a mediaszerverek hibája egyszerűen csak ez támogatta a samsung allshare szabványt + ingyenes volt. Az egész dolognak az az értelme, hogy a TV-den át tudsz menni a médiaszerverre ami mondjuk a NASon fut. Mint egy Videotékában választhatsz filmet, sorozatot, zenét, fotókat amiket feltöltöttél a szerverre. Ha kiválasztottad a filmet akkor azt a server elkezdi átküldeni a TV-nek a belső hálózaton. Szinte bármilyen formátumot támogat. És tetted ezt a sima TV távirányítóval. Azért ez jobb mintha egy megosztott meghajtón hozzáférsz a cuccokhoz szerintem...

Persze ilyen apró plusz funkciók, hogy a szerver leszedi neked az ismertetőt, borítót/plakátot a filmhez amit a nemrég megemlített oldalakról leszedtél...

Új hozzászólás Aktív témák