Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Köszi a választ.Igazábol nekem az is jó lenne ha megmaradna az összes merevlemez kapacitás persze ekkor raid0 ba kell összefüznöm az összes merevlemezt.
A gond ezzel csak annyi hogy ma már volt muködő beállitás szépen ment midnen de msot nem akarja ezt.
probálgattam még a beállitást de valahogy így jött össze.
Néhány merevlemezen media errorokat mutat de formázni se engedi a fizikális merevlemezeket.
nekem amugy az is jo lenne,nem tudom hogy megoldhato e raid vezérlővel,hogy az összes merevlemez ugy legyen ahogy benne van a gépbe,szoval 6X73 gb.nem igazán izgat annyira,főleg igy hogy nem akar összejönni a raid adta lehetőség.Csak így nem tudok rá opot telepiteni ,mivel akármit állitok be egy vagy több merevlemez narancssárgán világit,utána probálom make online-al beinditani,el is indul de utána a probléma ugyanaz:S

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest