Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Hát a sok win7 buzerálás miatt az explorer kezd meghasalni, mert ha jobb egér gombbal az asztalon klikkelek azonnal leáll az ablak kezelő.
Gondoltam ezért kipróbálom az itt leírtakat, és hátha...Nos, a raid-es kezelést úgy néz ki tudni fogja, mert most úgy megy a gép, hogy a bios-ban raid-re van állítva, és az Intel Matrix Storage Manager is gond nélkül fel ment. Volt már pár újraindítás is, de kékhalál még nem, csak sajnos az ablakkezelős gond nem szűnt meg.
Erre valaki tud valamit?
Javítás, meg ismételt frissítés futtatásnak szerintem már nincs értelme, mert már jó páron túl vagyok, de ez a hiba állandó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automobilista 2
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi