Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
Szia,
a töredezettség teljesen független attól, hogy az adott partíció hány, és milyen raid tömbön van.
Ez azt jelenti, hogy RAID esetén is kell töredezettségmentesíteni.Egy apróság: RAID esetén az oprendszer felé 1 darab diszk látszódik (kivéve sw raid, de, a lényeg ott is ua.). Ezzel a dilemmád is meg kell szűnjön

Üdv:S.
-
mh197
őstag
válasz
masterful87
üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki kinőttem a két winyós RAID0 tömbömet, és szeretnék egy gyorsabbat. Jelenleg a RAID 5 a szimpatikus számomra, mert ha jól látom, ott van védelem is az adatokra, és a sebesség is jó.
Valaki röviden meg tudná mondani, hogy teljesen egyforma winyókból felépített :1.) Két winyós Raid0 tömb
2.) Három winyós Raid0 tömb
3.) Négy winyós Raid0 tömb
4.) Három winyós Raid5 tömb
5.) Négy winyós Raid5 tömbEzek írás - olvasás - lemezelérés tekintetében milyen sorrendben vannak?
A Raid5 esetén ha egy winyó elszáll a 3 vagy 4 darab winyóból, akkor lehet pótolni azt adatvesztés nélkül? Ezt ugye jól tudom? Raid 5 meg elvileg csak abban különbözik, hogy a kapacitása nem összeadódik a winyóknak, hanem csak 2/3-át tudom használni?! De a sebességgel vajon mi történik Raid5 esetén? Jobb vagy rosszabb a Raid0-hoz képest, és ha rosszabb, kb mennyivel?
Előre is köszönöm, ha vki időt szakít válaszolni a felmerült kérdésekre!

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Unigine Superposition Benchmark
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Autós topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest