- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petja84
csendes tag
Lehet hogy én vagyok kuka hozzá, de hogy lehet sata1-re jumperolni a samsungot,
mert a 32Gb-os lebutításon felül én nem találok rajta semmit?!
Ja,és vhol itt olvastam egy hasonlóan járt illetőtől a következőket:"Van két gépem régről (2004-ből) ABIT KV7-es alaplappal. Az egyikben elromlott az IDE winchester. Elavult gép, de gondoltam mentésekhez még jó lesz, vettem tehát hozzá egy 500G-s SATA lemezt. Az alaplapon SATA csatlakozók, a lap dobozában csatlakozó kábelek, a manuálban a SATA beállításának leírása - ezeket persze ellenőriztem előbb.
És a döbbenet: A BIOS-ban nincs meg a SATA aktivizálására szolgáló menüpont. (A doksiban leírt menüpont a valóságban nem létezik.) A gép nem érzékeli a lemezt. Ha bemegyek a SATA raid beállító BIOS menübe mindkét SATA csatlakozóra azt írja: no drive.
Megnéztem a témát a neten (ABIT KV7 SATA). Ugyanez a kérdés több helyen fel van vetve, de csak olyan válaszok vannak, hogy ki kell dobni a KV7 alaplapot. Persze azt lehet, de akkor ki van dobva 1G memória, a processzor, az AGP-s VGA kártya a tápegység."
(Nekem szintén zenész a bajom)
a következőt tette a srác:"A jumperelés önmagában nem nagy dolog. A pszichológiai sokkot a doksi hibája okozta. Így két hibán kellett átvergődni egy helyett, ami sokkal nehezebb.
Nem célszerű SATA-I vezérlővel gyötörni SATA-II diszket, mert könnyen tönkremehet a diszk. Ezt olvastam is valahol, másrészt magam azt tapasztaltam, hogy a próbálgatások közben sokkal jobban felforrósodott a lemez, mint normál használatnál. Tehát vigyázni kell. Szerencsére nekem nem ment tönkre,
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB PM9F1 M.2 NVME Gen4 x4 SSD! 7000 MB/s 5200 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest