- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Ezek szerint mondjuk a 2x500GB-os vinyómat fel tom osztani a giga p35c lapom ICH9R vezérlőjével ugy h 2x100GB raid0 a maradék 2x400GB pedig raid1 vagy nincs tömbben? Na ez lenne a nekem való! ha mondjuk az egyik vinyót esetleg kiveszem, átrakom másik gépbe akkor a 400GB nem raid-es partició látható és az adatai lementhetők??
Ma jött meg a vinyóm!
A lapom ICH9 RAID vezérlője tud csinálni max. két tömböt (első méretezhető, második a maradék), a Gigabyte RAID max. csak egy (de méretezhető) tömböt kezel.
Ha van maradék hely a vinyón, azt a Windows nem látja. Pedig én is úgy akartam eljárni mint te (lesz 2x400 gigás partíció). Szívás!
[B]Ha ICH9 RAIDban vagyok, akkor a gép nem látja az IDE-s merevlemezt (rack).
Ha Gigabyte RAID-ban vagyok, akkor az XP telepítő CD be sem tud bootolni, mert nem látja a CD-ROM-ot! Ez miért lehet? Nem értem![/B]
Egyébként most ICH9-en van RAID és azon Windows. Iszonyat gyorsnak tűnik minden (eddig egy tiszta Windowson).
-
KTTech
veterán
A lementhetőségben másik gépen nem vagyok biztos (illetve ha ICH9R vagy fejlettebb, akkor felismeri majd a vezérlő, az ICH7R-es RAID tömböt is gond nélkül lenyeli az ICH9R). De ahogy írod: az Intel Storage Matrixnak ez a lényege: rakhatod a HDD elejét RAID0-ba, majd a maradékot akár RAID1-be vagy RAID5-be. A különálló verziót még nem próbáltam, azért abban nem vagyok 100%-ig biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs