- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Ezek szerint mondjuk a 2x500GB-os vinyómat fel tom osztani a giga p35c lapom ICH9R vezérlőjével ugy h 2x100GB raid0 a maradék 2x400GB pedig raid1 vagy nincs tömbben? Na ez lenne a nekem való! ha mondjuk az egyik vinyót esetleg kiveszem, átrakom másik gépbe akkor a 400GB nem raid-es partició látható és az adatai lementhetők??
Ma jött meg a vinyóm!
A lapom ICH9 RAID vezérlője tud csinálni max. két tömböt (első méretezhető, második a maradék), a Gigabyte RAID max. csak egy (de méretezhető) tömböt kezel.
Ha van maradék hely a vinyón, azt a Windows nem látja. Pedig én is úgy akartam eljárni mint te (lesz 2x400 gigás partíció). Szívás!
[B]Ha ICH9 RAIDban vagyok, akkor a gép nem látja az IDE-s merevlemezt (rack).
Ha Gigabyte RAID-ban vagyok, akkor az XP telepítő CD be sem tud bootolni, mert nem látja a CD-ROM-ot! Ez miért lehet? Nem értem![/B]
Egyébként most ICH9-en van RAID és azon Windows. Iszonyat gyorsnak tűnik minden (eddig egy tiszta Windowson).
-
KTTech
veterán
A lementhetőségben másik gépen nem vagyok biztos (illetve ha ICH9R vagy fejlettebb, akkor felismeri majd a vezérlő, az ICH7R-es RAID tömböt is gond nélkül lenyeli az ICH9R). De ahogy írod: az Intel Storage Matrixnak ez a lényege: rakhatod a HDD elejét RAID0-ba, majd a maradékot akár RAID1-be vagy RAID5-be. A különálló verziót még nem próbáltam, azért abban nem vagyok 100%-ig biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Mazda topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új - Eladó!
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest